Tibet sjaal multi stripe bordeaux blue

29,00

Helaas is dit motief tibet sjaal uitverkocht en ook niet meer bestelbaar. U kunt nog wel verder surfen op onze site voor prachtige andere motieven sjaals.

Prachtige zogeheten Tibet yak wool sjaal** voor toelichting zie hoofdpagina van het tabblad Tibetaanse sjaals. Supermooi, warm en groot! Deze sjaals zijn aan 2 kanten te dragen, en geven dan vaak (afhankelijk van het type) een totaal ander effect in kleur.Je kunt deze sjaal ook gebruiken als omslagdoek, als meditatiedeken, om languit onder te liggen na bijvoorbeeld je yogales, of om lekker in weg te kruipen op de bank.

Uitverkocht

Artikelnummer: multi stripe bordeaux Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Prachtige zogeheten Tibetaanse sjaal. De Tibetanen die in India zijn komen wonen na verdrijving door de Chinezen in de jaren ’50, maken altijd gebruik van prachtige kleuren en patronen in hun kleding en met name hun sjaals. Vandaag de dag maken de IndiĆ«rs zelf deze sjaals ook met succes. Vooral in het noorden van India, waar veel Tibetanen in de jaren 50 in ballingschap zijn gegaan, kom je vele varianten tegen van de originele Tibet shawl.

  • Afmetingen: 205 cm lang, 100cm breed
  • Gewicht: 440 gram
  • Materiaal:20% schapenwol, 80% acryl (zie voor de fabel van yakwol het tabblad Tibetaanse sjaals)
  • Was instructie: op 30 graden, machine was, wol of fijnwasprogramma.
  • Droog instructie: centrifugeren op max. 600 toeren, uithangen op de waslijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tibet sjaal multi stripe bordeaux blue” te beoordelen