HERROEPINGSRECHT / RETOUR VOORWAARDEN

Na aankoop van onze producten heb je als klant de mogelijkheid om de koop-overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. Dit kun je doen binnen 14 dagen, door het product aan ons te retourneren.

Tenzij:  je met ons overeengekomen bent (dat betekent dat je VOORAF contact met ons hierover hebt gehad) om het product evt. later te retourneren indien nodig, bijvoorbeeld tijdens feestdagen of voor een verjaardag etc. Voordat je het product retour stuurt, vragen we je om ons per mail hiervan op de hoogte te brengen. Ons mailadres vind je onderaan deze pagina.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de in nieuwstaat verkerende producten in de originele verpakking  worden geretourneerd. Dit betekent uiteraard wel dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, maar zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent ten allen tijde aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg zijn van gebruik nadat je het product uit de verpakking hebt gehaald. Als het product schade of vlekken heeft gekregen, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de schade en de handelswaarde van het product.

RETOURNEREN:

  • Je kunt het artikel retourneren in de originele verpakking en in nieuwstaat. Je betaalt zelf de verzendkosten van het retourneren. TIP: De goedkoopste optie hiervoor is met DPD, kosten €3,90 voor een brievenbuspakje, €5,25 voor een grotere doos.( anno 2023)
  • Mocht je  een product willen omruilen, dan betalen wij op onze beurt het verzenden van het nieuwe pakket.
  • Een retourlabel vind je onderaan deze pagina

Ons (retour)adres is:
World of Colour / Tibet Shawls
Andreas Bonnstraat 14hs
1091AX Amsterdam
Nederland

verkoop@worldofcolour.nl

Dit formulier kunt u gebruiken indien u een zending wilt terugsturen.

Retour formulier downloaden